Isnin, 12 Oktober 2009

Open house - Mee Udang



Ahad lepas, kita buat open house invited jiran sebelah rumah, adik-adik ipar dan mak saudara dari Ampang dan menu specialnya ialah Mee Udang, kuih bakar dan Chocolate cake...resepi mee udang tu...sama je macam yang kita dah beri dalam blog ini...boleh lihat kat label resepi...cume resepi Chocolate cake belum sempat nak masukkan lagi...nanti kita masukkan....resepi kuih bakar tu..kita ambil dari blog Ummi...boleh click kat my favourite blogger tu ye...

1 ulasan:

farahleena berkata...

wohohoho..
soni suke coklat cake tu..
mmg marvelous!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails