Isnin, 6 Julai 2009

CUTI-CUTI DI GANU..

Last Saturday my family, parents dan adik telah pergi ke Kuala Trengganu kerana hantar adik lelaki bongsu mengikuti Latihan di INSTEP(PETRONAS), Mukim Batu Rakit...jauhnya perjalanan ke sana...inilah pertama kali menjejakkan kaki ke negeri Trengganu...seronok tengok pemandangan pantai yang indah dan orang-orang Ganu yang ramah mesra semuanya....kat sana mestilah borong habis keropok lekor dan Sata Trengganu....sedapnya jual fresh lagi....uli, rebus dan terus dijual....so ini ada snapshot sikit.....






2 ulasan:

wanshah berkata...

uihh.. bejalan sakan akk cuti sekolah ni yerk. tapi bagus gak bawak anak2 bejalan. xde la diorang boring sangat. sy kecik2 dulu cuti skolah dok rumah jer. parent xbawak g jalan2 sangat. huhuhuhuhu..

wanshah berkata...

uihh.. bejalan sakan akk cuti sekolah ni yerk. tapi bagus gak bawak anak2 bejalan. xde la diorang boring sangat. sy kecik2 dulu cuti skolah dok rumah jer. parent xbawak g jalan2 sangat. huhuhuhuhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails