Khamis, 11 Mac 2010

JOM MAKAN KAT AL-RAWSHA

Sorry kerana sudah lama tak update blog ini...tersangat busy dengan keje ofis juga dgn urusan rumah..maklumlah pembantu pun dah takde...so kena buat sendirilah semuanya..tambahan pula sekarang nii tengah mabuk mabuk..muntah2 hiii..tambah ahli keluarga lagi tahun niii..rezeki..
Ini nak cite pulak..baru2 ini kita dan ofis mate pegi makan kat restoran Arab namanya AL-RAWSHA...sempena hasil duit jualan kertas terpakai kat ofis tu...hiiii..bolehlah tahan rasanya...kerana saya tak berapa suka makan kambing...soo ini snapshotnya..


8 ulasan:

sahromnasrudin berkata...

tahniah dpt ahli keluarga baru.....semoga panjang umur murah rezeki..

Riesna Zasly berkata...

opppsss

wanshah berkata...

Salam. hai kak. ermm.. lama tak dengar cite pasal akak. tahniah kak bakal dapat cahaya mata baru. rezeki tu. :-) lama tak masuk blog akak, tengok dah makin tembam kak linda ek. :-P hueheuheu.. guro je. jgn marah ek. :-)

http://wanshah87.blogspot.com

linda zasly berkata...

Salam, Terima kasih semua...memang akak dah naik tembam macam dipam pam..itu baru sikit bulan je..kalo dah sarat nanti..mak ooooi tak tahu nak cakap...lepas tu...siap nak slimkan balik lak...

wanshah berkata...

takpe kak, biasa la tu. time ni la nak senang hati kan?.. :-) gi mana² pun orang dulukan ibu mengandung. tak kena wat keje berat². naik LRT dapat tempat duduk ibu mengandung. best ke mengandung kak?.. saya n wife blm check lagi. tunggu muntah² mcm akak baru cek. :-P

http://wanshah87.blogspot.com

linda zasly berkata...

Mengandung nii ikut nasib le...setengah orang ok..tak alami alahan mabuk2 tu..macam akak ni..kali ini pulak..teruk sangat rasanya..mungkin faktor usia kut..dah tue...badan tak sekuat masa muda dulu tu...hiii..oleh itu masa muda2 ni..cepat2 le mengandung..akak doakan semoga isteri Wan pulak mengandung nanti...AMIN..

wanshah berkata...

thanks kak doakan wan. insyAllah ada rezki. :-) akak dah tau ke baby tu laki ke pmpuan?.. :-P

http://wanshah87.blogspot.com

linda zasly berkata...

Salam, akak pun tak pegi buat ultra sound lagi...biasanya kandungan dah 4 bulan keatas baru boleh tengok jantinanya...ini kecik lagi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails