Khamis, 5 November 2009

NOSTALGIA MASAM MANIS DI PERAK





























Tiba2 kita terkenangkan segala kenangan suka duka ketika kita di Perak..terutamanya tempat keje lama tuuhh..kalo nak tahu dulu di Perak kita keje di bhgn sales..memang jauh beza ngan keje skrg ini...IT.....Di TM sales Perak..yang duka laranya kena buat door to door visit..utk achieved target sales...macam2 insiden berlaku...kena kejar anjing...customer mabuk..hiii...masuk estet..bayangkanlah...sampai pernah kasut kita koyak habih..pasai jalan kaki nak achieve target sales...walauapapun...segala kenangan ini..telah memberi banyak kesedaran & pengajaran berguna utk menempuh hari2 yg makin mencabar ni...dari sinila..kita boleh kenal mana kawan yg mana lawan...kawan yg sejati tu..teman yg sentiasa bersama kita walaupun kita didalam kesusahan..duka lara.ditempuh bersama..I miss U all...ini ada beberapa foto event masa kat TM Perak dulu....yg masih dalam kenangan...











6 ulasan:

... berkata...

Salam. Walaupun isu politik di Perak belum nampak reda, tapi suasana di sana masih nampak ceria terpancar daripada gambar-gambar di atas nuuun...

linda zasly berkata...

Aktiviti ini adalah sekitar tahun 2006 ~ 2007 dan belum timbul isu politik yang panas tu...tq

wanshah berkata...

salam. kak linda orang perak ke?.. kalau orang perak, sama la kite. huhuhu.. skarang keje mana plak?.. macam dah tak keje kat tm jer. jadi la folower blog TKSB. ada banner bleh kite exchange. :)

wanshah berkata...

salam. kak linda orang perak ke?.. kalau orang perak, sama la kite. huhuhu.. skarang keje mana plak?.. macam dah tak keje kat tm jer. jadi la folower blog TKSB. ada banner bleh kite exchange. :)

linda zasly berkata...

Ye..akak org Perakkk..skrg akak masih keje TM ttp dah transfer ke TM Kelana Jaya..bhgn IT..tak buat sales dah...lega rasanya...Wanshah keje kat mana?tima ksh krn sudi jengok blog akak ni...nanti akak gi blog wan dan follow sekali...tq..

wanshah berkata...

oo.. nanti jemput la datang kenduri saya kak. kenduri saya kat perak 19/12 ni. akk tengok kad kat blog sy kak. nnti akk bg la alamat. blh sy hantar kad jmputan. saya skarang keje kat JPN putrajaya. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails