Khamis, 13 Januari 2011

My Baby masuk wad






Aduuhhh...pada 4 Jan 2011(Selasa) lepas..my 3 months baby boy kena admitted for minor operation di KJMC buang bisul di kelenjar ketiak....kesian sesangat...bengkak ini dibawah tempat cucuk BCG tu...ini berkemungkinan ada kena mengena dengan vaksin BCG tu....nak buat macamana dah nak kena...Alhamdulillah semuanya selamat...oleh itu..kepada semua parents yang expected baby tu...berhati2lah...checklah baby anda kerana bengkak ini akan appear 1 month kemudian...cubalah rasa di bawah ketiak kiri(tempat cucuk BCG tu) ada tak benjolan pada baby anda...kalau ada bawalah berjumpa doktor dengan segera.....
Tetapi jugak pihak perubatan pun kenalah investigate kenapa bengkak ini boleh terjadi...janganlah asyik kata nasiblah siapa yang kena!! boleh pakai ke??
Ini ada snapshot Fahim sebelum dan selepas masuk bilik operation....

1 ulasan:

falina fleena yusof berkata...

kesiannye..
boleh pulak dr ckp tgk nasib ye..
haih ape la nak jd .. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails